Privé Masterclass (35.00 € per persoon)

Ontdek de geheimen van whisky tijdens onze exclusieve privé masterclass! Samen met een ervaren whisky-expert ga je op een boeiende reis door de rijke wereld van whisky. Deze intieme ervaring is speciaal ontworpen voor groepen van minimaal 4 personen, zodat je samen met vrienden, familie of collega's kunt genieten van een unieke en leerzame avond.

Tijdens de masterclass leer je niet alleen over de geschiedenis en het productieproces van whisky, maar proef je ook een selectie van hoogwaardige whisky's. Ontwikkel je smaakpapillen en ontdek de subtiele nuances die elke whisky uniek maken.

Het tijdstip van de masterclass is flexibel en kan worden afgestemd op jullie voorkeuren. Of het nu een gezellige avond is na het werk, een weekenduitje of een speciale gelegenheid, wij zorgen ervoor dat de masterclass perfect aansluit bij jullie agenda.

Neem contact met ons op om de beschikbaarheid te bespreken en om deze exclusieve privé masterclass te boeken. Een onvergetelijke whisky-ervaring wacht op jullie!

35,00 €